PumpUP! - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

PumpUP!

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol


Afiseaza tot
Comunitate
          Chat online

Cuprins

Programul PumpUp!

Video Tonifiere de la A la Z cu PumpUp![1]

Orele de PumpUP! au fost create de Cori Gramescu pentru a aduce in antrenament beneficiile exercitiilor cu greutati. Pornite din experienta lui Cori ca personal trainer certificat international, aceste ore doresc sa aduca in cadrul antrenamentelor in grup eficienta exercitiilor de fitness, fara a sacrifica insa estetica feminina si fara a renunta la beneficiile cardiovasculare ale exercitiilor aerobice.

Astfel, in ultimul an, Cori a lucrat impreuna cu clientele ei si a dezvoltat un antrenament axat pe tonus muscular si pe antrenamente sigure, care formeaza un corp estetic si feminin. De aceea, in timpul acestor ore se lucreaza cu greutati mici de 1 sau 2 kilograme, pentru a oferi clientelor cadrul in care sa se antreneze corect si eficient.

Obiectivele urmarite au fost acelea de crestere a masei musculare fara insa a renunta la aspectul feminin si gratios, de reducere a tesutului adipos prin exercitii cardio moderate si in mod special de a ameliora aspectul pielii prin reducerea celulitei.

Exercitiile cu greutati mici permit executarea corecta a miscarilor si stimuleaza cresterea in densitate a masei musculare, fara a accentua volumul muscular. In asociere cu exercitii aerobice de intensitate medie se declanseaza un proces eficient de reducere a stratului adipos, prin mentinerea unei rate metabolice bazale ridicate. De asemenea, contractiile ritmice si uniforme ale muschilor mari ai corpului stimuleaza eliminarea toxinelor si a fluidelor acumulate sub piele, cu efecte directe asupra celulitei profunde.

Astfel, clientele au observat ca, in asociere cu o dieta echilibrata stratul de celulita a inceput sa se reduca si sa se netezeasca. ...mai mult[2]

Antrenamente PumpUp!

PumpUP! Basic

Este un antrenament echilibrat pentru tot corpul, care presupune exercitii de forta executate cu gantere mici dar si cu greutatea corpului. In ultima perioada, pentru a accentua rezistenta picioarelor si a elimina riscul dezvoltarii excesive a coapselor, am introdus in program si cateva exercitii pe discurile de echilibru.

Orele de PumpUP! basic se incheie cu 15-20 de minute de exercitii aerobice moderate, pentru a accelera procesul de ardere a grasimilor. ...mai mult[2]PumpABS

Este un program de tip „core strength”, care acceseaza muschii centurii abdominale prin miscari complexe si eficiente. Prin exercitii care implica muschii abdominali atat direct cat si ca stabilizatori se obtin rezultate rapide si de durata. Alternanta tipurilor de contractii adreseaza toate tipurile de fibre musculare, iar implicarea abdominalilor ca stabilizatori asigura siguranta zonei lombare si cresterea eficientei exercitiilor. Acest antrenament integreaza in mod ingenios miscari elaborate cu caracter cardiovascular intr-o rutina axata pe intarirea si remodelarea zonei abdominale.

Primele efecte observate sunt de intarire si ingustare a taliei si de netezire a stratului adipos de pe abdomen. ...mai mult[2]PumpLEGS

Este un antrenament creat pentru clientele care doresc un antrenament complex pentru picioare si fese. Este bazat pe exercitii cu greutatea corpului si cuprinde un set de exercitii la saltea pentru fesieri si coapse si o suita de exercitii dinamice pentru imbunatatirea tonusului muscular si reducerea stratului adipos.

Partea dinamica a orei se bazeaza pe miscari ample ale picioarelor si pe alternanta exercitiilor cardiovasculare cu exercitii de rezistenta, pentru a oferi clientelor un antrenament pe intervale de intensitate, cu cele mai bune rezultate pentru tonusul picioarelor si obtinerea unui aspect placut. ...mai mult[2]


PumpUP! Arms

Este un program bazat pe exercitii cu gantere mici si cateva miscari cu greutatea corpului (diferite tipuri de flotari) pentru clientele care doresc sa isi imbunatateasca tonusul muscular . Sunt exercitiile de baza care se executa in salile de forta, dar adaptate necesitatilor clientelor noastre.

Miscarile sunt atat de izolare cat si complexe, pentru a obtine cat mai multe beneficii. Prin alternanta exercitiilor se urmareste o dezvoltare uniforma si armonioasa a muschilor. Poate cel mai important aspect este acela ca urmarim obtinerea si mentinerea unui aspect feminin, cu muschi alungiti si supli, fara volume inestetice. Este axat pe reducerea adipozitatilor din zona bratelor si a spatelui. ...mai mult[2]PumpUP! Cardio

Este un program de antrenament aerobic de intensitate medie, care cuprinde exercitii complexe, pentru tot corpul. Miscarile ample stimuleaza nu doar reducerea stratului adipos ci si dezvoltarea estetica a musculaturii. Exercitiile sunt cu atat mai eficiente cu cat implica tot corpul, iar nivelul de intensitate este mentinul la un nivel optim pentru sustinerea procesului de ardere a grasimilor.

Alternarea exercitiilor cu un pronuntat caracter cardiovascular cu cele in care accentul cade pe rezistenta musculara face ca acest antrenament, desi intens, sa fie accesibil si clientelor incepatoare. ...mai mult[2]

Unelte personale