Terapia anticelulitica - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Terapia anticelulitica

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [2 editari]

Afiseaza tot
Comunitate
          Chat online

Terapia anticelulitica

Terapia anticelulitica trebuie initiata si controlata de o persoana competenta care cunoaste si intelege mecanismele de producere ale celulitei. Abuzurile de orice fel, chiar si in acest domeniu poate produce efecte adverse de ordin estetic sau mai grav. Toate tehnicile de tratament anticelulitic sunt recomandate a fi urmate concomitent cu diete alimentare si program de exercitii fizice. Recomandarea dietelor alimentare sunt numai apanajul medicilor in general, a medicilor nutritionisti in special, si in nici un caz a persoanelor neavizate sau neinstrute in domeniu medical. Dietele alimentare de excludere totala a unor alimente sau diete recomandate unor persone cu anumite carente sau patologii asociate, pot avea efecte negative asupra starii generale de sanatate a individului.

Conform ultimelor statistici, flagelul celulitei afecteaza aproximativ 80% din populatia feminina peste 18 ani. In anotimpul rece acest defect poate fi camuflat mai lejer cu ajutorul pantalonilor sau al unor ciorapi mai grosi, insa daca dorim sa expunem la plaja un corp tonifiat si fara celulita, este recomandabil sa luam masuri din timp.

Imediat dupa perioada pubertatii incepe confruntarea cu mult hulita celulita. Chiar si tinerele cu o silueta de invidiat si care practica sportul cu placere, sau de performanta se pot pricopsi cu ea.

Ceea ce demonstreaza ca aspectul capitonat al pielii nu are legatura numai cu sedentarismul, kilogramele in plus sau varsta.

Celulita fiind o problema a microcirculatiei si a tesutului conjunctiv dermic si hipodermic, este si motivul pentru care dieta si exercitiile fizice nu pot, singure, sa o elimine.

Celulita initiala: invadeaza vaste suprafete ale corpului; de preferinta regiunile inghinale si abdominale si partea interioara a bratului si a axilei. Localizarile sunt imbibate de apa si au contururi vagi....mai mult despre Terapia anticelulitica...[1]

Unelte personale